Förortsfarsan

-Projekt pappablogg-

Min bilder
Namn:
Plats: Förorten, Stockholm

Är en relativt nybliven farsa som funderar i stort och smått under sitt lediga år tillsammans med juniorette

torsdag 9 juli 2009

10 månaderskontroll

Idag har vi varit och hälsat på BVC. Det var dags att göra en 10 månaderskontroll av juniorette. Med vår sedvanliga tur (Vi har gått igenom åtskillig personal på MVC och BVC. Det har alltid varit någon vikarie för ordinarie eller vikarie för vikarie för ordinarie eller till och med vikarie för vikarie för vikarie för ordinarie... Nu har vi alltså flyttat och samma visa börjar direkt...) fick vi då en vikarie för vår vikarie för ordinarie... Läkaren som vi skulle träffat idag var också sjuk....så det besöket skulle vi ta i sammanband med 1-års kontrollen och vaccinationen.

Men vikarien i detta fall var avd. chefen så det kändes iallafall okej. Hon ingav förtroende och var riktigt trevlig. Det visade sig att juniorette var över medellängd, 76,7 cm. Men under kurvan när det gällde vikt 8,9kg. Vi kom överens om att öka på mattillfällena så ska det nog lösa sig.

Annars var allt på det lugna, juniorette bankade klossar mot varandra och använde pincettgreppet som hon skulle... Klockrent, det är min tjej det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida